EXCLUSIV/ Doi vloggeri cunoscuți din Neamț au înscenat o dispariție. Cei peste 400.000 de urmăritori ai lor sunt terifiați

Un nou caz controversat a apărut în rândul vloggerilor din România. După celebrele cazuri Ilie’s Vlogs, Alexandru Bălan, Selly sau Vlad Alexandrescu, vloggerii Tiberiu și Cornel din județul Neamț, în colaborare cu Ionuț Ghiță (București), au pus la cale o dispariție a unuia dintre ei, iar peste 400.000 oameni sunt îngrijorați.

Tiberiu și Cornel, doi vloggeri din județul Neamț, au pus la cale dispariția unuia dintre ei, Cornel, fiind ajutați și de Ionuț Ghiță. Aceștia au arătat prin videoclipurile postate pe internet că unul dintre ei a pleca în pădure (Cornel) și nu s-a mai întors. În ipostaze triste, aproape spre lacrimi, cei doi par extrem de îngrijorați de starea de sănătate a prietenului lor, afirmând încontinuu că este de negăsit.

Cornel, vloggerul dat dispărut pe internet

Câteva zile mai târziu, Tiberiu și Ionuț Ghiță s-au filmat când au pornit în căutarea prietenului lor, dar fără succes. Mai mult, aceștia au anunțat pe un live, în fața a peste 15.000 de oameni, că au raportat dispariția și la poliție. Ba chiar au postat un video în care arată că intră pe ușa unei secții de poliție. Am verificat dacă au fost cu adevărat la acea secție să raporteze ceva, iar răspunsul a fost că nici măcar nu au intrat în clădire.

Am verificat dispariția la IPJ Neamț, dar răspunsul a fost negativ.

,,Nu a fost raportată dispariția persoanei descrise de dumneavoastră”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Am încercat să mai aflăm informații despre acest caz, iar o sursă oficială care a cerut să fie anonimă ne-a spus că ,,băieții au anunțat la poliție că vor urma să facă mai multe videoclipuri în care vor da pe cineva dispărut. Persoa.na respectivă este bine, este acasă, fiind dispărută doar în online”.

Citește și Pfizer solicită autorizarea de urgență a vaccinului

Cu toate că este oficial faptul că dispariția vloggerului Cornel nu este chiar o dispariție, ceilalți doi continuă să posteze videoclipuri pe internet în care îl caută și stau live cu fanii pentru a le spune ce au mai găsit, afirmând că prietenul lor este de negăsit.

Întrebați de unii fani de ce Cornel nu apare ca dispărut în baza de dată a poliției, aceștia răspund că durează ca informația de la poliția comunală să ajungă la județ.

Rugăciuni plătite la biserică pentru sănătatea celui dispărut

Mai mult, aceștia au arătat în ultimul videoclip postat că au fost și la biserică să plătească rugăciuni pentru sănătatea prietenului lor.

În ultimele videoclipuri postate de vloggeri, aceștia arată că au găsit diferite urme și obiecte de-a celui dispărut, dar nu se vede nici măcar un organ al poliției în căutări. Mai mult, lucrurile găsite nu au fost examinate de Poliția Criminalistică pentru a-l putea găsi pe cel “dispărut”.

Fiica vloggerului dispărut, plânsete și urlete în pădure

Cu toate că este evident faptul că totul este o înscenare, peste 400.000 oameni sunt îngrijorați pentru dispariție, plângând și rugându-se pentru acesta.

Pentru ca treaba să pară și mai reală, fiica celui dispărut a postat un videoclip în care își caută tatăl în pădure, îl strigă disperată și plânge că îi este dor de el.

Reamintim faptul că YouTube-ul a ajuns o platformă care este o afacere mai mult decât profitabilă. Potrivit Google Analytics, canalul de YouTube “Tiberiu și Cornel” câștigă până la 9.000 de dolari pe lună.

Am încercat să-i contactăm pe cei trei vloggeri implicați pentru un punct de vedere, dar nu au fost de găsit.

În acest moment, persoana “dispărută” încă este dispărută, căutările vloggerilor fiind în toi. Nici până în acest moment nu a fost văzut vreun organ al poliției în videouri, iar IPJ Neamț spune că nu există o dispariție raportată în acest sens.

După ce Ilie’s Vlogs a fost acuzat că și-a dat foc inteționat la casă și a cerut bani pentru a-și cumpăra una nouă, a apărut cazul Alexandru Bălan “Colo” care a fost cercetat pentru câteva lucruri spuse la adresa unei minore.

Apoi, cunoscutul Selly a regizat un accident de mașină fals care a fost preluat de toată presa din România.

Vloggerul Vlad Alexandrescu și-a înscenat moartea bunicii sale care, după câteva luni, “s-a întors din morți”.

FOTO: Facebook @ Tiberiu si Cornel

Total
31
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
ghidul angajatorilor covid

Tot ce trebuie să știi ca angajat sau angajator în contextul COVID-19. Ghidul angajatorilor

Next Article

Pfizer solicită autorizarea de urgență a vaccinului. Primii americani vor fi vaccinați în decembrie

Related Posts