UPDATE Accident rutier grav pe strada Avram Iancu din Florești. Au fost implicate trei autoturisme

Un accident de circulație grav a fost raportat pe strada Avram Iancu din Florești. În incident au fost implicate trei autoturisme. O femeie a rămas prinsă între fiare și a fost nevoie să fie dusă la spital. Alte trei persoane au fost consultate de paramedici.

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a transmis faptul că în urma cercetărilor de la fața locului va putea fi stabilită cauza accidentului. Până în momentul actual nu se cunosc mai multe date.

UPDATE

Ce spune ISU Cluj

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 19.30, iar la fața locului au fost găsite trei autoturisme avariate.

Într-unul dintre acestea se afla o femeie în stare de conștiență, dar care acuza dureri și pentru extragerea căreia pompierii au acționat cu echipamentele specifice, fiind tăiată una dintre portierele autoturismului, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.


Femeia, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Au mai fost consultate trei persoane implicate în accident, fără a fi transportate la spital.


O asistentă medicală aflată în timpul liber, din cadrul Spitalului Clinic Județean și care încadrează și echipajele SMURD, a acordat primul ajutor calificat victimelor accidentului înainte de sosirea forțelor de intervenție și le-a sprijinit și ulterior.

Cauza accidentului

Un conducător auto în vârstă de 45 de ani, din comuna Florești, la ieșirea din parcarea unei societăți comerciale, ar fi pătruns pe DN1E60 in directia localității Gilău, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe DN1E60, de o femeie de 38 de ani, în aceeași direcție, potrivit IPJ Cluj.

Ulterior, autoturismul bărbatului a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa de pe sensul opus.

Nu a rezultat prezența alcoolului la efectuarea testărilor cu aparatul etilotest.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts