Cîțu în fața Camerei Deputaților: „Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte, cititul nu a omorât pe nimeni”

Florin Cîțu, premierul României

Florin Cîțu (PNL), premierul României, a ținut un discurs în care a atacat parlamentarii PSD. Acesta a spus despre Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu că sunt „slugile lui Dragnea”.

Reamintim că șeful guvernului a participat la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea grupului parlamentar al PSD, tema propusă de social-democrați fiind „Bugetul tăierilor: moartea economică a României”, relatează G4Media.

„Românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. În acelaşi timp, să vedem cine mă contestă pe mine, cine sunt cei care mă contestă. Conducerea PSD: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose. Aceştia sunt cei care mă contestă pe mine. Repetăm numele celor care mă contestă: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Paul Stănescu, toţi slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov”, a afirmat Florin Cîţu în plenul Camerei Deputaţilor.

Declarațiile parlamentarilor se pot vedea aici

Ca urmare a declarațiilor făcute de Florin Cîțu, Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), a răspuns că în cele 10 minute în care a premierul a vorbit România s-a îndatorat cu 600.000 de euro.

„Domnule Cîţu, nu aveţi bani să le plătiţi salariile restante minerilor din Valea Jiului, deşi în campanie aţi găsit 2 miliarde doar pentru primarii PNL, mită electorală. Culmea, nu v-a folosit la nimic, pentru că aţi pierdut alegerile. Daţi-le banii oamenilor urgent”, a adăugat Marcel Ciolacu.

În continuare au mai vorbit Deputatul PNL Gabriel Andronache, Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu, Deputatul AUR George Simion și Deputatul UDMR Miklos Zoltan.

În final, premierul Florin Cîțu, revenit la microfon, a conchis „promit că o să-mi iau eu din timp, iarăşi, să vă educ, mă gândeam să vă înscriu la şcoală, domnule Ciolacu, şi pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, dar, în acelaşi timp, vă spun ce tot am spus în aceşti 4 ani de când ne tot vedem în Parlamentul României: dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte, cititul nu a omorât pe nimeni.”

Momentele principale ale discursului premierului se pot vedea în filmările prezentate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts