Cristi Danileț, judecător clujean cu privire la fraudarea examenelor: „Cred că sancțiunea adecvată ar fi una singură: interdicția pe viață”

Studenții exmatriculați de la Facultatea de Drept ar putea să nu mai aibe o carieră în domeniu niciodată. Judecatorul Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj a emis poziție dură față de studenții exmatriculați pe motiv de fraudare a examenelor.

„Am greșit când am spus 10 ani. După ce am citit anumite comentarii și postări ale unor tineri, cred că sancțiunea adecvată ar fi una singură: interdicția pe viață de a mai candida la Drept. Drept și furt nu pot exista în aceeiași casă. Din fericire pentru trișori (posibil viitori șpăgari și escroci) o asemenea sancțiune nu există.”, scrie Danileț. 

„Eu le-aș da interdicție pe cel putini 10 ani in a mai da admitere”

„Felicitări conducerii Facultații de Drept din cadrul Universității București pentru normalitatea acestei decizii și mișcatoarele cuvinte: Justiția se învață din școală. Dacă școala de drept însăși nu este fermă cu privire la valorile dreptății și echității, justiția nu se poate înfăptui în societate. Aștept ca celelalte facultăți de drept să procedeze la fel. Trișorii nu au ce să caute la Drept! , a scris Danilet pe Facebook.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts