Ce este Betanova Cluj

Despre noi: Betanova Cluj este un portal media care furnizează știri, reportaje, interviuri, fotografii și producții media de calitate publicului clujean, dar și celui național. Noutatea pe care brandul o aduce presei clujene, în special, dar și celei naționale într-o oarecare măsură, este modul de abordare al subiectelor. Ne mândrim cu modul în care furnizăm informația publicului și cu modul de structurare al materialelor jurnalistice și media. Site-ul funcționează sub umbrela companiei S.C. Betanova S.R.L., CUI:

Cine sunt oamenii din Betanova Cluj

Noi, oamenii din proietul Betanova Cluj suntem tineri studenți sau absolvenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș Bolyai. Toți studiem sau am studiat în cadrul departamentului de Jurnalism și Media Digitală. Suntem o echipă tânără care se completează reciproc și care lucrează pentru a aduce jurnalismul și meseria de jurnalist înapoi în grațiile publicului românesc. Muncim pentru a informa publicul în mod profesionist și pentru a-i oferi o imagine cât mai clară asupra subiectelor pe care noi le abordăm.

Echipa și rolurile noaste în cadrul site-ului:

  • Ștefan Chețan- redactor șef
  • Ioan Marin- redactor
  • Karla Fanea- redactor
  • Valentin Gălățanu- tehnic

Direcție redacțională

Betanova Cluj își asumă o abordare obiectivă care să servească, în primul rând, publicului, dar și standardelor ridicate ale membrilor ce formează echipa. Astfel, încercăm să tratăm subiectele într-un mod exhaustiva astfel încât cititorii noștri să își poată forma o părere cât se poate de completă asupra fiecărei știri și asupra fiecărui subiect.

S.C. Betanova S.R.L.

S.C. Betanova S.R.L., CUI: 1104751, cu sediul în Brașov, str. 13 Decembrie, nr. 119, bl. 88, Sc. A este entitatea juridică sub care brandul Betanova Cluj își desfășoară activitatea. Compania a fost fondată în anul 1992 și de atunci a servit diverse roluri în societate. Din anul 2020, compania are ca activitate principală codul CAEN 6312 (activități ale portalurilor web) și este administrată de către Ștefan Chețan.